lördag 10 april 2010

5 månader som singel

Fan vad tiden rinner i väg.

Insåg precis att jag slutar skolan om en månad det är lite sorligt att skiljas från molkoms folkhögskola efter 3 år men de kommer aldrig bli av med mig jag tänker komma dit och våldgästa dem och vägra gå därifrån.

Och sen har jag ju planer på att bli rektor med, men den historien tar vi en annan gång;)

Nu ska jag krypa ner i sängen börjar faktisk bli himla trött för en gångs skull när jag ska lägga mig.

Hum i morgon har jag varit singel i 5 månader det är lika länge som vi var tillsammans men det känns som vi var tillsammans mycket längre än vad jag vart singel men de kanske beror på att jag inte varit helt ensam fast jag vart singel som det inte känns så länge.

Haha nu blir de inge säng gående för nu har jag fastnat på msn igen;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar