torsdag 15 april 2010

Babys nya vänner

Redan i december satte vi  in en innedörr i min lägenhet eftersom jag har egen ingång och sticker baby när jag ska gå in/ut kommer hon rakt ut i vägen men dörren har inte gått att stänga.

Vi har sagt t vakmästrarna och de har lovat att komma men jag har sagt att de inte får gå in själv när jag inte är hemma eftersom baby kan sticka då.
Har sagt till tre gånger men de kommer aldrig.

Så i går tog pappa med sig saker och bestämde sig för att laga dörren själv men då inser han att dörren gå ju visst att stänga men det gjorde den inte i söndags när jag kom hem och de har inte varit något och lagat den när jag vart hemma så alltså har de vart här när jag vart i skolan och baby har ju förstås inte sagt att hon har gubbar hos sig när inte jag är hemma;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar