lördag 3 april 2010

Betygs chock

Kolla på mitt gymnasiet betyg för första gången på tre år i går jag fick en chock, en positiv chock.

Jag gick tydligen ut med 6st VG och det trodde jag verkligen inte.

Och låg jag på gränsen till typ 4 VG till som jag inte kunde få pga för lite närvaro.
Jag är allt för bra jag.

När det var en månad kvar i skolan fick jag beskedet av kuratorn “Joanna du kommer få ta studenten men du kommer inte få några slut betyg du ligger på IG-varning i fem ämnen pga att du varit borta så mycket sista året”  (inläggningar på psyk)

Då kom Asperger viljan in jag sa att hon skulle samla alla lärare till ett möte och jag skulle ha en lista på exakt vad jag måste göra för att få slut betyg i alla ämnen även om det var helt jävla omöjligt.

Listan kom och jag boka in extra lektioner på alla håltimmar och efter skolan och två timmar innan slut betygen skulle sättas kliver jag på kuratorns kontor och slänger de sista papperna på bordet och säger “Ingenting är omöjligt bara olika svårt”

Fyra dagar efter jag har tagit studenten har jag en tid hos psyk och då informerar jag dem att jag haft pyskos symtom i över en månad utan att sagt det till någon och de frågar varför jag inte sagt något som jag lovat att jag skulle göra direkt jag känner en förändring och svaret blev “Men då skulle ni ju lagt in mig och då hade jag inte fått något slut betyg”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar