torsdag 1 april 2010

Bussresa

Nu sitter vi på bussen än så länge har det varit en händelserik resa.
Först kom en utlänsk familj fram och tog på baby och skulle fota henne och höll på de var helt uppspelta, har de aldrig sett en katt förut eller vad var de frågan om egentligen?

Tänk om de säljer bilder på baby till en japansk tidning eller något, okej de kom inte ens från japan men ändå.

Sen kommer en kvinna och hennes dotter fram och pratar med mig pga baby och de roliga är att hon är min föredetta svärmor men jag tror inte hon känner igen mig men hon kolla på mig lite konstigt så jag tänkte säga "ja det var jag som tog din sons oskuld" men jag vågade inte.

Och sen fick vi resesällskap med, hemligt sällskap de är så hemligt så jag kan inte skriva det här nu så jag får avslöja det i kväll. Nu har ni något att fundera på: vem är Joannas hemliga resesällskap?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar