onsdag 7 april 2010

Galna Baby

216

Baby är galen mer galen än vanligt hon har verkligen ADHD gånger 700 nyss balansera hon på räcket till trappen men när jag kom fick hon brottom och ramla ner och gjorde en kullerbytta ner för trappen men eftersom hon är så där cool så flög hon upp lika fort igen och sprang runt i hela huset 3 varav i 100 km/h typ.

Nu har hon faktisk varit tyst himla länge hela fem minuter typ så hon har väll något nytt bus för sig.

Nu ringde W och sa godnatt och direkt mobilen ringde kom Baby springande för att kolla vad som hände, hon brukar faktisk komma och berätta för mig i bland när mobilen ringer och jag inte märker det, hon är så duktig.

Nu ska jag lägga mig på spikmattan och läsa lite ska försöka lyckas somna någorlunda i tid i dag, önska mig lycka till;)
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar