fredag 9 april 2010

Jag ska torktumla mig själv så jag krymper

I går  kväll somnade jag faktisk redan 23.30 det  måste vara rekord för det här lovet?
Var på väg att lägga mig redan vid 21 men då fastna jag på MSN med W och när han var tvungen att lägga sig för att vara pigg för jobbet så lyckades vi fastna på sms i stället för 4:e kvällen i rad nu hehe sms är farligt jag säger ju de:)

Idag när jag ställde mig på vågen blev jag glad.
Fast jag känner mig som en gravid flodhäst så blir siffrorna på vågen mindre igen nu jävlar ska jag komma över de där jävla 68 kg strecket har fan fastnat där blir så arg men får inte ge upp och tröst  äta nu ska träna som en idiot nu tills de visar 67kg.
Fundera faktisk på att köra sån där pulver diet i 2 veckor bara för att gå ner de sista men då får jag bara cp humör svängningar för att jag inte äter något.

Fast 68 kg är väll inte så jävla kasst ändå när man tänker efter har trots allt gått ner 27 kg och gått från storlek XXL/ 46 till M/38 och har faktisk redan gått förbi min första målvikt med 2 kg men vill så gärna ta de sista  kilona och jag vet att jag skulle klara det lätt om jag inte haft en ledsjukdom och kunnat träna som friska människor utan att få ont någon stans.

Nu ska jag motionera fettet av mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar