torsdag 8 april 2010

Mensvärken från helvetet

Jag ska bli en man eller jag funderar i alla fall på att operera bort min livmoder har legat i foster ställning i 3 timmar och förbannade Ipren är som sockerpiller och mina starka receptbelagda värktabletter kan jag inte ta för dem är det laktos i måste verkligen ringa min läkare och få ny värktabletter som jag kan äta.
Fast måste bara stå ut i ca 5 dagar till sedan slipper jag det i två månader eftersom jag fixar så jag bara får mens varannan månad nu för tiden.
Jag måste försöka överleva.

När jag låg där i fosterställning kom jag att tänka på att föda barn det ska ju göra så himla ont men ärligt talat så kan de inte göra så mycket ondare som när jag har min kraftigaste mensvärk så när/om jag ska föda barn så kommer jag säkert bli besviken på att de inte gör så ont som jag trodde de skulle göra för man förväntar sig ju att de ska göra mer ont än att ha mensvärk men är man en av de som har sådan kraftig mensvärk så de svimmar och spyr så lär det ju inte göra mycket ondare att föda barn?

För gör de det så ska jag fan adoptera i stället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar