söndag 11 april 2010

Städat och klart

011

Vad jag ligger i idag!
När jag kom hem släppte jag bara in Baby och gav henne mat sen drog jag i väg till affären och handla.
Väl hemma igen satte jag i gång med värsta storstädningen moppa tom golven och allt så nu luktar det fräscht här igen och se på bilden till höger vad het jag är när jag städar, jag är för het för mitt eget bästa.

 

Baby är trött för hon har varit ute och sprungit i koppel hela 004förmiddagen så hon ligger i soffan och sover till  The 69 Eyes jag tror hon gillar dem för hon viftar lite på svansen samtidigt som hon sover.

Jag har faktisk sett dem live eller ja hört dem live i alla fall för jag kolla inte så mycket hade fullt upp med att hångla med en het gothare hahaha, Arvika festivalen 07 är en av mina bästa festivaler men tror nästan 06 var lite bättre  fast jag fick skavsår redan efter 2minuter;)

Ett tag tänkte jag bojkotta Arvika festivalen i år men nu är det bestämt jag ska dit och jag är pepp som fan redan, måste bara komma på årets festival frisyr;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar