måndag 5 april 2010

Trevlig kväll

God morgon!
Ligger i sängen och kollar på Bert den sista oskulden och drömmer mig tillbaka till 90- talet, jag vill vara liten igen allt var så mycket lättare då.

Kvällen i går spenderades med min käre vän Jossa det blev skratt, vin, och gamla minnen. Mycket trevligt de måste vi göra om. <3

När pappa kom och hämta mig och jag sätter mig i bilen säger han "kolla där bak det är någon mer med och hämtar dig" och jag hör ett långt mjauuuuu, knäpp pappa har katten lös i bilen han tror verkligen att hon är ett riktigt barn;p

Jag somna vid 02.30 efter att ha fastnat med J på msn, jag borde ha msn lås så jag bara kan gå in på msn vissa tider på dygnet i en viss tid. När jag var 15 använde vi ägg klockan 1timmars internet om dagen, men äggklockor kan man vrida fram;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar