torsdag 16 december 2010

Besöksrekord och kass musik

Grannarna spelar så hög musik så hela huset skakar och de väckte Baby med och inte är de bra musik  häller, funderar på att gå och lägga en Backyard Babies skiva i deras brevlåda.Är bara 6 avsnitt kvar av Tre kronor nu, lite sorligt vad ska jag slösa bort tiden med sen då?I dag har vi slagit besöksrekordet på bloggen igen med hela 876 unika besökare, ni är underbara ni gör mig så glad<3Jag har fortfarande inte fått något kusinbarn får se om hon bestämmer sig för att komma ut i natt:)Nu ska jag snart bege mig till sängen och se på tv där tills jag somnar hoppas på att somna lika lätt som i går så jag är pigg och redo för morgon dagens äventyr:)


Jag och Baby kommer stanna i Karlstad ända tills Tisdag nu men vi har inge planer för helgen får se vad som händer, vi tar en dag i taget.Ne nu blir de sängen, godnatt!

1 kommentar: