torsdag 9 december 2010

Besöksrekord!


Ni är underbara har slått besöksrekord efter besök rekord och i dag har jag haft 620 unika besökare, minns för ett år sedan när jag hade 45 unika besökare en dag och var helt överlycklig!

Nu har jag några frågor till er:

Varför läser ni min blogg?
Följer ni min blogg och läser den dagligen?
Tacksam för svar:)

 

Ni är underbara!
Ni fattar inte hur rörd jag blir av att se att så många besöker min blogg och tack för alla söta kommentarer.
Ni är bäst!

Puss på er!

7 kommentarer:

 1. Varför läser ni min blogg?
  Följer ni min blogg och läser den dagligen?

  SVAR: jag läser din blogg för att jag har en 13 årig dotter begåvad med aspergers syndrom och din blogg ger mig en liten inblick i hur du upplever och uppfattar saker och ting!

  Jag följer den inte dagligen och har ej skrivit kommentar innan heller men tycker om att läsa här och du har också en fin design på din blogg!

  Och jag har bett dottern läsa här också, för att hon ska se och veta att hon är inte ensam!

  //En mamma

  SvaraRadera
 2. Jag läser bloggen av flera olika anledningar, för det första så skriver du så öppet om allt, det är intressant att läsa om hur du ser på saker och ting utifrån tex asperger, plus att jag är från Hagfors, och det är alltid kul att se hur det går för andra hagforsingar :) Följer din blogg nästan varje dag :)

  SvaraRadera
 3. Mia-Marie: Kul att bloggen kan "hjälpa" andra det som var meningen när jag starta den:)
  dottern får gärna skriva till mig om hon vill prata vet sj hur de var att vara 13 åring med AS (fast då visste jag inte att jag hade AS fick diagnosen ett år senare)
  Hon kan maila info@joannahalvardsson.se om hon vill:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag följer din blogg av den enkla anledningen att jag själv har diagnosen och vill se hur andra klarar av den. Jag följer bloggen med FeedReader, vilket innebär att jag får en liten popup varje gång det finns olästa inlägg - som jag då läser. :)

  SvaraRadera
 5. Jag har följt din blogg av det enkla skälet att både du, och jag har Aspergers syndrom, och jag har tyckt att det var kul att följa en persons liv som, som sagt också har Asperger som jag själv.

  Men jag har märkt att du tydligen inte vill ha nya kontakter,fast du skrev att du lämnade din MSN om någon skulle vara intresserad. Du vill tydligen inte det heller,eftersom du inte svarat på min inbjudning i Messengern?
  Eller så är du kanske sur för att jag kallade dig Johanna, när du heter Joanna?
  Eller för att jag sa att din katt var en bondkatt,när hon då tydligen är en norskskogskatt/skepparkatt, inte vet jag?

  Så nu ger jag upp. Jag vet inte om du av någon konstig anledning har något emot mig personligen, vilket i så fall är ganska konstigt, för vi känner du känner ju inte mig?

  Men oroa dig inte jag ska lämna dig i fred, om det är det du vill?

  Well, ha ett bra liv, eller nått, bye.

  SvaraRadera
 6. Ursäkta mig, fattade fel, trodde att du lag till din MSN, /som då är ett jobb MSN), för ALLA, och tänkte därför fel, "vad har hon emot mig då?". Men det är egentligen helt naturligt, som sagt vi känner ju inte varandra.
  Men visst vill jag följa din blogg, tycker att det är intressant att följa en annan Aspergares vardagsliv.
  Och dessutom vill jag gärna se hur det går med dessa prover som de har tagit om på dig nu, och se om du skriver senare vad läkaren säger
  Låter väldigt mystiskt det hela tycker jag.

  Och det är väll bra att du vill hjälpa unga tjejer med AS, lycka till med det.

  Så glöm allt, du vet hur det kan vara med folk med Asperger, vi missförstår, och misstolkar ju en hel del som folk säger.
  Det har du nog själv varit med om, då du också har Asperger?

  Ha det bra hej.

  SvaraRadera