fredag 24 december 2010

Bingo Ringo

Vann inge på Bingolotto men mamma vann en ny lott ialf.
Jag höll på att vinna en bil det hade ju passat bra jag som tyckte förut att jag skulle skaffa en bil bara för att ställa på en parkeringsplats för att mamma sa att de annonsera om att de fanns billiga parkeringsplatser vid mig  haha och pappa tyckte att de inte kunde betala 300 kr/månaden för en parkeringsplats i Karlstad som nån står på 1gång i månaden haha så bilen hade passat bra där, men nu vann jag ju ingen så de blir ingen parkeringsplats häller.


Nu är det jul afton om 4 minuter fast de känns inte ens som jul hade hällere legat på stranden i Thailand som vi gjorde 2007

31908_1198506182(Ignorera tjockisen i mitten har faktisk gått ner 30kg sedan den bilden togs)

1 kommentar:

  1. Oj, 30kg är ganska mycket ju :/
    (Min blogg är egentligen privat, men du har aspergers syndrom va ? Och jag vet inte hur de funkar, för jag har de inte, men jag har många andra problem. Kram <3

    SvaraRadera