torsdag 30 december 2010

Dag 12- Två dagar jag längtar efter

58706_470115121997_658306997_7012420_5727740_n


Finns bara ett datum som jag längtar efter just nu och det är den 10 maj 2011- Första elitseriematchen i speedway i Hagfors.
Valsarna-Elit Vetlanda och förhoppningsvis kommer bästa Anette till stan:)

2 kommentarer:

  1. Jag har med assberger syndrom, och jag vill inte tro på de själv även om jag har det på diagnos. Jag bannar mej ofta för de, och hamnar ofta i bråk med mina bästa vänner. Jag försöker förklara till dom att det är min daignos som sätter allt på spel, men jag får alltid svaret tillbaks att jag inte kan skylla på min diagnos. Och att dem skiter i min sjukdom. Det finns ingen som förstår sig på mig riktigt, inte helt. Men jag läste hur din syndrom såg ut för dig, det är EXAKT likadant för mej, allting stämmer. Dock är jag över social. Och uppfattas med ofta som egoistiskt. Samt förstår jag mej inte på all sorts ironi, som tex , har du inte alla hönsen hemma? När mamma brukar fråga mig de, så svarar jag oftast; äh lägg av , du vet vi inte ens har några höns, alltså måste jag alltid påpeka. Snälla adda emmiepersson@live.com, så jag äntligen kan snacka med någon som kan peppa mej, och att jag inte är ensam i sverige om att vara annorlunda!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. svar: jag addar inte folk jag inte känner på msn du får följa bloggen och skriva till mig här:)
    kram joanna

    SvaraRadera