tisdag 14 december 2010

Dag 17 – Mitt favoritminne

Mitt favorit minne är från Deje 200? hade skjutit skit bra och låg 1:a in i finalen, tror de var första gången jag låg etta in i en final tom.
Och mitt i finalen när jag ligger där och skjuter hur bra som helst så börjar näsan rinna och jag försöker snyta mig med handen för att jag inte ska röra mig för man måste ligga stilla när man skjuter, men då får jag full handen med snor och jag kan ju inte skjuta med med avtrycknings fingret full med snor och ropar på pappa som är bakom mig och säger att jag behöver papper att snyta mig i han säger bara “Ligg still” hör hur han yrar runt bakom mig och efter 30 sek säger han “här” och ger mig något som jag tror är papper men inser att de är en hundralapp “öhhh papper sa jag ju” säger jag undrande och han svarar “De finns inget men snyt dej i hundra lappen” haha bör tilläggas att jag vann tävlingen sen;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar