måndag 13 december 2010

Godmorgon!

Vakna av att jag hörde att mamma kom in i mitt rum och hörde hur hon sa “kolla vem som ligger här ska du väcka henne?"  och sen lyfter hon på täcket och en huligan kommer och biter mig i fötterna:P


I dag är det Lucia och jag har kommit på att vi ska och kolla på Hagfors Lucia i kyrkan kl 18 i kväll och jag ska ta med kameran och fota frugan Micka;)
Har bara fotat i kyrka en gång förut på Madde och Jans bröllop och de säger ju att träning ger färdighet så ska dit och träna i dag,

40112_1216061411

Och eftersom de är Lucia så betyder det att det är den 13 december i dag och de skulle ha varit gammelmormor Märta´s 95 års dag så grattis på henne:)För övrigt händer de inte så mycket i dag har fortfarande feber men är inte förvånad längre för har ändå haft de i 2 månader nu.Min navel piercing mår inge bra i dag, den är röd och svullen men har tvättat den och satt på en blöt kompress så får vi se om de blir bättre.

Har nog petat på den för mycket men jag petar ju aldrig på den eller hur Robin? ;) haha

2 kommentarer:

  1. VINNAREN FRÅN DAGENS BLOGG ÄR UPPE! Besök min blogg och kolla om det var du som vann:
    http://SCME.blogg.se

    Om du inte vann så får du gärna tävla fler gånger.

    SvaraRadera