onsdag 15 december 2010

Hårfärgning pågår del 2

Eftersom jag inte har ögon i nacken så missa jag självklart en fläck i nacken, men vet att jag brukar de så spara lite färg så nu färgar jag håret en gång till men bara den mörka fläcken så klart.
Håret är gult och fult nu men lite silver schampo kommer lösa det.


Baby ligger i en stol och sover hon, hon tänkte göra bleka slingor på sig själv förut och la sig mitt i handfatet på en kam med färg på men nu har vi tvättat av henne så hoppas jag inte har en blond katt nästa gång jag ser henne men man vet ju aldrig med den där filuren:)


Nu ska jag köra ett avsnitt Tre kronor medans jag väntar på färgen ska tvättas ut, sen måste jag få något i magen med för börjar känna mig yr och konstig:(

2 kommentarer:

  1. Joanna: Jahaa!!! XD Är speedway en av dina favoritsporter tro? ^^

    SvaraRadera