tisdag 7 december 2010

Jobbigt på stan

Nu är jag hemma igen men är helt slut efter den lilla turen på stan och mår illa och magen är inte som den ska så nu ska jag väll få vinterkräksjukan med.
Har ialf bäddat ner mig i soffan tycker jag är värd det har faktisk tvättat 2 maskiner och den tredje är på nu.I morgon är det 5 år sedan rättegången, 5 år sedan han blev dömd men minnena lever kvar:/
I bland önskar jag att han kunde ringa och säga “Förlåt Joanna det blev fel, det var inte meningen att förstöra ditt liv” jag tror det skulle kännas bättre med ett erkännande än att veta att han förnekar det fast han är dömd.
Men de spelar ingen roll han är dömd och det är han som gjort fel även om han inte står för det, det bevisar ju bara hur sjuk han är.Nu ska jag se på tre kronor och mysa med Baby <3

1 kommentar:

  1. VAR MED OCH TÄVLA OM ATT BLI DAGENS BLOGG! Ger även toasters och skriver en kort text om din blogg. ;)
    http://SCME.blogg.se

    SvaraRadera