lördag 25 december 2010

Jul med småkusinerna

8y 011-28y 019-2

8y 029-28y 022-2

Carl 8 år: "gud så fint att få vara pensionär och få vara hemma hela dagarna och bara dricka kaffe och äta kakor, de skulle jag vilja vara" :)

1 kommentar:

  1. Vilka mysiga bilder. Du verkar vara en toppentjej du, en bra blogg har du också. Tycker att det är viktigt det du gör, pratar öppet om din asberger. Jag själv har en kompis som har a.b., och jag har upplevt att många tar avstånd pga oro, nästan rädsla! Jag tror att det är för att dom inte har tillräckligt med kunskap om vad a.b. egentligen är.

    Jag är glad för att min kompis har diagnosen asberger, för annars skulle hon ju inte vara den hon är, den personen jag älskar! Men sedan är det också så att hennes a.b. visar sig mest genom vissa humörsvängningar eller ÖVERENERGI. Haha! Det är roligt.

    Ska avsluta med att säga, Stå på dig tjejen! Du gör en viktig insats som valt att blogga om din diagnos, och ditt LIV.

    Stor KRAM <3

    SvaraRadera