torsdag 16 december 2010

Julklapps shopping

Nu är jag hemma igen efter min tur på stan, har tagit två smörgåsar och hoppas i mjukisbyxorna och krupit ner i soffan med bästa Baby.


På stan köpte jag julklappar till små kusinerna och hämta mitt donkey Kong Wii spel som vi beställt.


Nu blir de en slappis dag har inge planer förrän i morgon kl 13.15 ska jag på terapi och 14.30 ska jag fick med L och D och jag måste  erkänna att jag är lite nervös, Tycker de är lite jobbigt att träffa nya människor helt själv första gången + D har alltid vart min idol och jag var kär i han när jag var 12 år haha.
Men jag tror de kommer gå bra faktisk:)

2 kommentarer:

  1. Vinnaren från dagens blogg finns uppe! Kika in om det var du som vann ;) Annars får du gärna vara med och tävla igen i den nya tävlingen Länk finns här under:*
    http://vadfanskajagheta.se/2010/december/torsdag-dagens-blogg-2.html#comment

    SvaraRadera