torsdag 30 december 2010

Kaos kväll

Det har varit en fruktansvärt jobbigt kväll som bestått av panikångest.och lugnande.
Som vanligt är det ofta små saker som händer i gång mina känsloutbrott och ofta har jag samlat på mig många småsaker under en längre tid och tillslut får de inte plats mer och jag gråter hysteriskt i flera timmar de hela sluta med att jag grät så jag spydde.


Fast efteråt känns de himla skönt som om jag fått tömt mig och allt blir lugnt och skönt igen.

2 kommentarer:

 1. Hej hej.

  Kikar in här och vill önska dig ett gott nytt år.
  Samtidigt vill jag passa på att be dig om en liten tjänst, om det går bra. Min son är nämligen med och tävlar om titeln årets baby 2011 och tävlingen avslutas om mindre än 12 timmar. Jag skulle verkligen uppskatta om du ville gå in och rösta på honom. Det gör du enkelt genom att gå in på länken --> (http://careofgerd.com/aretsbaby2011/ajdin/) och "Gilla" Ajdins bild. Dig tar det en sekund och för oss betyder det en massa. Vill du ha något i gengäld, är det bara att du skriver till mig. Tack på förhand.
  Kram
  /Chicmommy

  (sorry om du redan har röstat)

  SvaraRadera
 2. Men söta du! Nu har jag läst ikapp lite. För det första, jodå du är visst söt!! Fast det är ju inte det som gör att man får läsare. Det är att man bjuder på sig själv på ett intressant sätt.
  För det andra, så gör du rätt i att strunta i sånt fjortistrams. Bara du själv vet vad du gjort och är stolt över det så ska du inte tänka på vad andra tycker.
  För det tredje, skönt att du "fått tömma" ut all gråt nu och att det känns bättre. Då har du plats för ett GOTT NYTT ÅR!!!!!
  Kram Petra

  SvaraRadera