måndag 6 december 2010

Läkarsamtal

Läkaren ringde men han hade inte så mycket att komma med för mina prover var helt mysko, Entra har jag en allvarlig sjukdom som måste behandlas på sjukhus 4 gånger i veckan i resten av mitt liv eller så har de blandat ihop mina prover med någon annans på vägen, läkaren trodde på det sist nämnda så proverna ska tas om.
Men han sa att de visste att jag har en immunförsvar nedsättande sjukdom men vad det är eller vad de ska göra åt det men de ska i alf ta nya prover så får de se hur de ska gå vidare sen.
Ja,ja de kommer väll på vad det är om 10 år så där lagom tills jag fyller 33.

Känns skönt att någon tagit tag i det och börja utreda det i alf .

 

Baby sitter i fönstret och pratar med fåglarna medans jag ligger i soffan och kollar på tre kronor och äter torra smörgåsar ska vila en stund tror jag har ont i huvudet och mår illa.

1 kommentar: