torsdag 27 januari 2011

Att komma i tid

Sitter i väntrummet och väntar på att klockan ska bli 10.
Förra gången kom jag 2min försent eller ja egentligen var jag där 15min för tidigt men de krånglade i recepitionen så psykologen fick vänta på mig i 2min och fråga om jag tyckte de var jobbigt att komma 2min försent och jag svara "jag kommer hällre 20min för tidigt än 1 minut för sent". Så nu sitter jag här och var här sedan halv.
Gick hit direkt från bussen hade hunnit hem i 10 min men sitter hällre här i 20min och väntar och vet att jag kommer i tid:-)
Published with Blogger-droid v1.6.6

1 kommentar:

 1. Hej !
  Nu har du chansen att vinna en almanacka som du själv får bestämma hur den ska se ut, hur ser din drömalmanacka ut ?
  Klicka in här:

  http://moonzanna.se/2011/january/vinn-en-helt-personlig-almanacka.html#comment

  Berätta vilken av storlekarna du vill ha och du är med i tävlingen, Lycka till !
  Kram

  SvaraRadera