torsdag 20 januari 2011

Baby love <3

image image

imageimage

1 kommentar:

  1. Läste lite om hur din Asperger yttrar sig.. Känner igen mig väldigt mycket i en del saker.. (har själv diagnosen ADHD / Asperger) Särskilt det här med att bli besatt av saker.. Herre gud vad jag kan snöa fast i saker, men är det nåt jag måste göra som jag INTE är intresserad av så GÅR det inte! Då kan jag inte koncentrera mig över huvud taget..
    Har också mycket problem med relationer, fast inte på samma sätt som du.. Tvärtom! Har preoblem att lära känna nya människor, nya platser och allt nytt. Det är skrämmande! Har väldigt svårt att läsa av och tolka människor... Jag kan tro att någon tycker illa om mig och få för mig att dom signalerar.. ja du vet... psycho.. haha. Ville bara lämna en liten hälsning!

    SvaraRadera