tisdag 18 januari 2011

cirkus halvardsson

Ligger i sängen och kollar på baby som tränar cirkus konster och försöker klättra pä dörrkarmen igen, den där ungen är lite knäpp.

Men nu tog hon en paus och hoppa ner från garderoben, det var nog bäst så innan vi får ringa veterinären för andra gången i dag.

I morgon ska jag upp redan vid 9 för ska till vuxenhablitering och träffa den nya kuratorn fast jag vet inte riktigt vad jag ska med henne till men de blir säkert bra i slutändan.
Undra hur många gånger jag bytt kontakt på vuxenhab egentligen för de slutar en efter en, ialf 6 och sen sjukgymnasterna och hon som hade AS kursen. Ja jag har säkert träffat 12olika därifrån under mina 4år där men det var värre på bup för där räkna vi efter och jag hade haft kontakt med 75olika personer på 4år genom både telefon och irl, och personer med AS tycker det är jobbigt att träffa nya människor känns inte sådär jätte bra.

Ne dags att sova!
Godnatt!
Published with Blogger-droid v1.6.5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar