måndag 3 januari 2011

Dag 24- Två favorit smycken

 

image

 

 

 

Halsbandet som köptes på Gotland 2003 och har haft på mig det nästan dygnet runt sedan dess förutom korta stunder bla när jag operera mig, när jag inte har halsbandet på mig så känner jag mig avklädd.

 

 

 

 

image

 

Näsringarna har haft samma ringar i sedan feb 2008 nu för får inte ur den utan att klippa sönder dem hehe.
Så senaste gången jag operera magen så fick läkaren ge mig tillåtelse att ha dem kvar i näsan när alla smycken skulle bort för jag fick inte bort dem och jag bad om en tång att klippa sönder dem med men då tyckte farbror doktorn att man dör faktis inte av två ringar i näsan när man gör en titthålsoperation i magen så han tvätta dem bara och tejpa över dem och “låssades” att han inte sett dem;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar