måndag 3 januari 2011

Behöver eran hjälp!

Nu behöver jag eran hjälp!

Har lite bloggtorka och brist på ideér för händer inte så mycket spännande i mitt liv just nu.
Så vad vill ni läsa om i min blogg? vad vill ni veta mer om?

Skriv och ge mig “ämnen” jag ska skriva om så blir de lite mer spännande här:)
Länkar personen som bestämt “ämnet” sen med:)

7 kommentarer:

 1. Jo men mer specifikt vad om Asperger? ställ en fråga eller säg en mer specifik sak

  SvaraRadera
 2. Hur viktigt eller oviktigt känner du att det var att du fick möta svårigheter i din barndom. Läser ofta att alla ska anpassa sig efter de som har Asperger, då främst barn såklart. Men vad gör det med en som vuxen om någon bara banat vägen för en och anpassat för en i barndomen? Jag menar, klarar man av att möta samhället om man levt i en familj som alltid gjort allt för att fixa för en....Anpassat allt?

  SvaraRadera
 3. Nu vill jag inte missförstås. Naturligtvis är anpassningar nödvändiga för allas rätt att vara i samhället. Asperger eller inte....diagnos eller inte.... Jag menade inte så att man får lära av sina misstag. För det vet jag att så fungerar det inte

  SvaraRadera
 4. Tack gulliga du för ditt ärliga och uppriktiga svar. Det är skönt med din medvetenhet och din öppenhet......

  SvaraRadera