måndag 17 januari 2011

FRÅGESTUND!

Eftersom frågestunderna har vart populära så kör vi en till!
Ställ en fråga till min i min bloggsvars ruta och bli länkad:)

(snälla fråga inte vad AS är och vad det innebär för har svarat på det varje gång nu och de finns två sidorn om det högst upp på bloggen under headern bara för att det är vanligaste frågorna och jag orkar inte svara på de 500 gånger, hoppas ni förstår:))

7 kommentarer:

 1. Vad vill du göra i framtiden, med jobb eller liknande?
  Har du någonsin funderat på att skaffa fler husdjur, isåfall vad för djur?
  Var skulle du bo om du fick välja plats helt fritt?

  :)

  SvaraRadera
 2. Har du tappat din oskuld ? <3

  SvaraRadera
 3. Nu är vinnaren av dagens blogg uppe :) kika in och se om det blev du annars finns det ny chans redan nu, var gärna med igen! :)
  kram

  SvaraRadera
 4. Förlåt, jag har en asperger relaterad fråga, men den skiljer sig nog från de andra du fått tidigare.
  Jag har själv studerat olika former av autism och fastnade för asperger just för att det för det mesta är högfunktionella personer och det är en sån komplex diagnos att ställa.
  Men något som jag undrar över är följande: Jag jobbade med en pojke som hade aspergers syndrom förut och han kunde sätta sig på en stol på ett bord och så kunde han låtsas att han var på sin planet och där styrde han och jag var bara en underhuggare. Han återkom ofta till det här och när jag var på en föreläsning av Gunilla Gerland och då frågade jag henne angående detta och hur jag skulle bemöta det.
  Då tittade hon bara undrande på mig och sa: Men vi gör ju det. Och berättade att hon hade varit på en konferens i new york för människor med AS och hon sa att de hade avslutat den här konferensen med att gå ut på takterassen och peka ut sin planet och stå och diskutera den.
  Vad är dina tankar kring det här?
  Jag hade även en tjej som gick i min paralellklass på gymnasiet som hade AS och hon målade ofta bilder av sig själv på "sin planet" som hon kallade det.
  Är det känslan av att inte vara som andra som kan skapa en känsla av att man kommer från en annan planet? Vad tror du? För det här handlar ju om människor som inte har någon som helst koppling till varandra över huvudtaget.
  Jag har alltid funderat mycket över det här men inte hittat någon jag kan fråga, förrän nu. :)
  Mvh
  Johanna

  SvaraRadera
 5. Sv; Oj, det missade jag. :( Jag har inte använt bloggsvar förut, sorry! :)Skickar in där då...

  SvaraRadera
 6. Super kul att du är med i dagens blogg sötis :) meddelar när vinnaren är uppe, lycka till!
  Kram

  SvaraRadera
 7. hejhej härlig blogg! Skulle du vilja rösta på mejj på;

  http://ffredrikaaa.blogg.se/2011/january/och-dom-tre-finalisterna-ar.html#comment

  Tack i förhand! :)

  SvaraRadera