tisdag 18 januari 2011

God morgon!

Blev väckt klockan 04.30 av att någon bajsa bredvid min säng, jävla skit unge.
Men kan inte bli arg på henne för hon är fortfarande dålig i magen så ringde veterinären nu på morgonen och de tror att hon har svamp precis vad jag börjat misstänka.
Så nu ska hon avmaskas och får bara äta mild mat och tydligen ska hon äta majsvälling,lycka till säger jag bara men ska ialf köpa och testa sen.
Men det enda vi hade hemma nu var yoghurt men hon vägra äta ur sin egen skål men hon åt ur min om  jag mata henne med sked, ibland undrar jag om hon verkligen är en katt;)     


fs_474650821_19869_1287042085 Som det ser ut nu så kommer Andreas på fredag om han nu orkar för det är ju sååååå jobbigt att köra bil i 3 timmar när man jobbat en hel dag och han tycker att jag ska komma till han i stället men jag vägrar för då måste jag först åka t Hagfors med Baby och det blir 2 timmas bussresa sen tillbaka till Karlstad det blir 2 timmar till sen till Norrköping det  tar ca 2 timmar sen ska jag hem från Norrköping det tar 2 timmar till sen till  Hagfors och hämta baby det tar 2 timmar och sen tillbaka hem det tar 2 timmar så då har jag åkt tåg och buss i 12 timmar  på 2 dagar och det tyckte han inte alls var jobbigt men att åka bil efter jobbet i 3 timmar det gick inte haha jävla killar, så vi får väll se om han dyker upp:)

Nu ska jag klä på mig och göra mig redo för om en timma kommer Ulla och hämtar mig för vi ska och simma och sen till apoteket och köpa avmaskningsmedel till Baby så hon kan bli frisk någon gång min lilla älskling <3

1 kommentar:

 1. Hej!

  Vill tipsa om en sida som kan komma till hjälp:

  www.veterinaren.nu

  Mvh,

  Carl

  SvaraRadera