söndag 23 januari 2011

Godmorgon igen

image
Nu är jag vaken för andra gången i dag och har förflyttat mig till soffan och bäddat ner mig här och ser på barn program och äter godis, man får äta godis när man är sjuk för det har Joanna Bergkvist sagt och hon vet bäst;)Usch va kallt det är fryser ihjäl snart funderar på att hämta ett täcke till och kanske sova en stund till?

3 kommentarer:

 1. Jag ska nämligen ha en LÄNKNINGS tävling och om du vill vara med så ska du maila en "fanbild" på mig till bezzieblogg@live.se och sen kommer jag välja ut 5 stycken och dom blir länkade + att jag kommer länka första vinnaren en hel vecka!
  BARA ATT SÄTTA IGÅNG MED ATT KOPIERA BILDER OCH GÖRA DET,lyckatill :)

  SvaraRadera
 2. Jag tackar för vinsten!!

  Bli DAGENS BLOGG!!
  http://dinpetraj.blogg.se/2011/january/dagens-blogg.html

  SvaraRadera
 3. Ja, godis får man ju faktiskt äta då och då.. hehe godislöftet verkar inte längre särskilt viktigt, delade en 0.8kgs påse med härligt sura och syrliga mumsbitar med en annan nyårslöftesdeltagare, men det räknas ju inte, för det var så kallt ;)

  SvaraRadera