måndag 3 januari 2011

Godmorgon!

Infektionsläkaren ringde och informera att ena provet var fel precis som vi trodde som han sa “de får absolut inte hända men tyvärr så händer det i bland att de blandar ihop två prover och så var nog fallet här” så precis som vi räknat ut så har jag ingen livshotande sjukdom och ni får stå ut med mitt bloggande ett tag till;)


Men nått fel är det ju så utredningen fortsätter och har en tid hos honom den 7e februari, två dagar innan min födelsedag.
Men han ville att får jag så där jätte hög feber igen så ska jag komma till infektionskliniken jourmottagning direkt så de kan ta prover på mig och så och se om de ändras något nät feber stiger.


Shit jag fyller år snart ju men jag har redan gjort en önskelista:

Ett batteri till kameran
Ett stativ
En fotostudio (få se om jag få en den här gången då;P)
En resa till polen (ja jag ska såklart på speedway vad annars liksom)


Sen kommer jag inte på något mer men har ju mer än en månad på mig att fylla ut listan;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar