onsdag 19 januari 2011

Godmorgon!

Ligger här i soffan och känns som jag fortfarande sover fast jag är vaken och nu gruvar jag mig för att gå ut för det är minusgrader igen och jag vill stanna under varma täcket men snart dags att trots kylan och ge sig i väg till vuxenhabiliteringen.

Sen när jag är klar ska jag gå och köpa allergitabletter till Andreas för han hinner inte innan fredan, jag är allt för snäll jag.
Jag lova även att göra mun mot mun metoden på honom om slutar Andas men bara om de är riktigt kris och han är alldeles blå;)
Sen efter alla ärenden ska jag gå hem och krypa ner i soffan jag är trött mycket trött och om jag känner efter ordentligt så känns det som febern har stigit igen, men jag känner inte efter jag fortsätter låssas att jag är frisk få se hur länge det går innan kroppen lägger av.

Ne dags att trotsa kyla, brrrr fryser redan.Förresten i dag är ingen vanlig dag för i dag är Ullas 20+20års dag hurra,hurra hurra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar