söndag 16 januari 2011

kärleksförklarning

Jag fick precis en kärleksförklarning men jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, nu är det dags igen!
Tredje gångengillt? Eller kommer de sluta med att vi ber varandra dra åt helvete ännu en gång?
Ändå kan jag inte sluta le.
Published with Blogger-droid v1.6.5

5 kommentarer:

 1. Är det den där T igen nu? Du har det ju mycket bättre utan honom har du skrivit?
  Varför skriver du bokstäver och inte namnen igentligen? Vi blir ju nyfikna!

  SvaraRadera
 2. svar: nej de är inte T han har tom flickvän.
  svar:Jag skriver bokstäver för att visa person bett mig att inte lämna ut dem på bloggen men Ts riktiga namn har jag med hans tillåtelse avslöjat på bloggen för typ 1 år sen och han är speedwayförare Tomas H Jonasson men han var kallad för T från börjar och därför blir de att jag skriver T automatiskt men i bland nämns han även som Thj eller tonna, kärt barn har många namn eller vad är det dem säger?;P
  Och varför skriver inte du ditt namn? jag blir nyfiken;) Du verkar ha följt min blogg ett tag?

  SvaraRadera
 3. http://attintevarasomallaandra.blogspot.com/2010/02/avslojande.html

  SvaraRadera
 4. :-O har du varit tillsammans med thj?! Han är ju skitsnygg!
  Fan att han har tjej. Vem är hon? Känner du henne?
  Vi känner inte varandra. Gillar speedway bara och hittade din blogg av en slump i sommras. Hoppas allt e bra med dej!

  SvaraRadera
 5. tillsammans å tillsammans jag kallar det för en telefonrelation men vi bröt när båda börja få känslor för de skulle aldrig funka med de liv han lever å när han väl är "hemma" är 35 mil borta+ nu vill jag inte har honom för han har betett sig som ett svin.
  Jo han har tjej Majken heter hon. nej känner henne inte men hon är speedwayfotograf och är vänn med henne på FB

  SvaraRadera