fredag 28 januari 2011

Lycklig!

Det har hänt en helt sjuk sak!

Jag låg och sov så ringde pappa och undra varför jag inte svara på mobilen och då inser jag att jag lagt mobilen i köket och när jag hämtar den har jag flera missade samtal och ett meddelande på mobilsvar och det är Värmlands folkblad som ringt och vill göra ett reportage om mig, min blogg och Aspergers syndrom för någon har tydligen tipsat om mig.

Det här är helt sjukt!
sånt här händer inte mig
varför skulle en tidning vilja skriva om mig och mitt tråkiga liv?

Det är helt overkligt och extremt stort, kan inte beskriva min lycka med ord.
Och Tack mina underbara bloggläsare utan er skulle den här bloggen dött ut för länge sen, ni är bäst!

3 kommentarer:

  1. yes... yes... pensionären lyckades...I´m happy again...puss från nettan

    SvaraRadera
  2. ja okej :P lärrae inom fritidshem, men ska nog hoppa av :P

    SvaraRadera