söndag 9 januari 2011

Mer svar på era frågor

Malin
fin blogg!
Suger på att fråga saker och ting.
Men.. favorit blogg? :)
Svar:
Min favorit blogg är Unga mamman Mikaelas blogg egentligen gillar jag inte bloggen längre men har följt den så länge så kan inte sluta läsa den:P
--------------------------------------------
Mizca
Vad tycker du är meningen med livet .. ? Hur skall man på bästa sätt förgylla sitt liv?
Kan man döpa sitt barn till vad som helst ? Skall man tänka på att det passar till sina andra barns namn, att det inte blir mobbad i skolan pga namnet, att det är ett tidsaktigt namn? Hur väljer man namn till sina barn?
Svar:
  Baby är meningen med livet.
Jag tycker man kan döpa sitt barn till vad man vill men man att man ska tänka sig lite för.
-------------------------------------------
Amanda Rieem
Har du någon "mindre" favoritblogg? asså inte någon av kissei, blondinbella eller foki ?
svar:
Min favorit blogg är Luddes blogg Gabrielle
Har du något/några djur isåfall vad ? :)
Svar:
Du har tydligen inte läst min blogg för då borde du veta att jag har katten Baby som typ står med i varenda inlägg;P

 

1 kommentar:

  1. Jo, jag har en till fråga om det går bra. Jag har en katt och eftersom att jag vet att du oxå har en så undrar jag om du kan ha en aning om varför våran katt gärna ligger och sover i kattlådan? Mvh Sofie

    SvaraRadera