torsdag 20 januari 2011

Oväntat besök

Ligger i soffan och myser med Oboy men känns som jag ska somna men jag måste vara vaken i minst 3½ timma till för jag får tydligen oväntat besök en dag för tidigt, de går aldrig att planera något med den mannen:)

Så nu hinner jag inte alls att städa i morgon så plocka de sista och sen ta en dusch och krypa ner i soffan och vänta på att mannen dyker upp men han lova att köra försiktigt, frågan är om en speedway idiot kan köra försiktigt?:P

3 kommentarer:

  1. Hej Vännen! Jag är lite nyfiken, när kommer dagens blogg att presenteras?

    Ha det så kul i kväll!

    SvaraRadera
  2. sv: Tack så jättemycket för ditt svar. Jag hoppas att jag inte stressade dig, det var inte min avsikt. Jag blev så glad över att du svarade!

    Ha det så gott!

    SvaraRadera