måndag 10 januari 2011

Redo för besök

Bara man börjar så går  de hur fort som helst!
Nu har jag gjort ren kattlådan, diskat, bytt sängkläder, vattnat blommorna och haft en brottnings match med  Baby:)
Så nu får mormor och morfar komma när dem vill för nu är vi redo:)

Baby var duktig och hjälpte mig att byta sängkläder eller ja hon sabba mest och var i vägen men hon försökte ialf:)

Nu ska jag köra de sista avsnittet av Andra avenyn medans jag väntar på att de ska dyka upp.
Snart är ännu en serie över vad ska jag nu slösa bort mitt liv med när jag kört igenom rederiet, tre kronor och Andra avenyn?

8 kommentarer:

 1. Jag har tänkt lite själv varför katten sover i lådan. Det kan ju bero på att vi har en stor hund (dobermann) som älskar att busa med henne och hon tycker om att busa med honom oxå. Men när hon vill vara ifred så lägger hon sej i lådan bara för att hon vet att hunden inte får gå in på muggen. Bara en tanke men det kan kanske vara så. Katten (Mimmi) har en ganska hemsk historia. En av min systers kompisar hittade henne vid motorvägen när hon va 4-6 veckor gammal och har blivit flaskmatad och inte haft nån kattmamma. Mimmi låg i en flyttkartong som hade vält och hennes alla systrar och bröder hade blivit överkörda. Mimmi var den enda som överlevde tackvare min systers kompis. Det kan ju vara nått sånt oxå. Att hon inte haft nån mamma och känner sej Trygg på nått sätt i lådan. Oj vad långs det blev hoppas det inte gör nått. Ha det bra! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har också betat av Rederiet och Tre Kronor. Mitt liv känns tomt utan dom. Jag funderar på att ge mig på Skilda Världar nästa? :) Såg du på det när det gick?

  SvaraRadera
 3. Sv; Varsågod. :)

  Hm, box vet jag inte, men att ladda ner borde väl gå? Jag har inte kollat själv men med tanke på att de flesta andra serier från den tiden finns uppe så är det inte omöjligt. :) Kika runt lite och se. Annars såg jag mitt så kallade liv/my so called life för ett tag sedan, det var rätt okej även om det kanske var lite väl dramatiskt bitvis. :) Den kan jag iallafall rekommendera, det var iallafall underhållande.

  SvaraRadera
 4. In på länken klicka på reklamen 1-2gånger och vips du en guide på hur du kan tjäna lätta stålar.
  http://easyblogmoney.tk

  SvaraRadera
 5. Hej, roligt att du hittade dig min blogg! Har ett tips: läs! Att läsa böcker är en av mina favoritsysselsättningar. Vad för böcker, där beror det helt på vilka intressen man har.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Haha! Åh! Först trodde jag att Baby var ditt smeknamn på din kille... men efter att ha läst nedanstående inlägg om lös i magen, förstod jag att det var katten. :D

  SvaraRadera
 7. Åh va jobbigt! Även om det är ens underbara mormor är det jobbigt när folk kommer oanmälda så man måste upp och stresstäda hihi :)

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jag har fixat en "myshörna" till henne som hon får ligga på så mycke hon vill. men hon föredrar kattlådan.

  SvaraRadera