fredag 28 januari 2011

Russinbarn

Baby är helt galet tokig i russin.

Jag har hällt i några i en plastmugg till mig själv men baby är där och plockar ut dem och äter och kurrar så hela sängen skakar.

Är det normalt att katter gillar russin?
Just ja min katt är ju inte normal;)

5 kommentarer:

 1. Hehe min kanin gillade också russin! Men man får tänka på att inte ge dem för mycket så det blir som katrinplommon, laxerande effekt :)
  Jag ska tänka ut någon bra idé :D

  SvaraRadera
 2. Jag missade nog de där med dags blogg, hur är det att ha Aspergers syndrom? Min svärmors man har 2 barn , tvillingar som blir 16 eller 17 nu i slutet av året, de har både Aspergers, har du några tips om hur man kan hjälpa dem handskas med livet? Ingen av dem orkar med skola, eller socialt umgäng, de är väldigt komplicerade att handkas med. Cissi är väldigt blyg och lever som i en bubbla. Hon gräver ned sig i böcker och blir upprörd och ledsen helt utan förvarning. Martin är ett super geni och klarar vad som helt som han måste använda hjärnan för att klara. IQ tester och sådana saker inte ens jag klarar av gör han utan problem. Han gömmer sig dock i spelvärlden.

  Hur bör man göra, jag behandlar båda två som att de är helt normala, försöker göra saker som de båda tycker är kul.

  Min katt gillar russin också ^^ Verkar vara något mysko med henne med, för övrigt har du en väldigt fin och lättläst blogg! Keep it up!

  SvaraRadera
 3. Sv: Nu har jag lagt till dig :D

  SvaraRadera
 4. nej, som jag skrivit i mina inlägg så går jag redan där. fast på distans

  SvaraRadera