onsdag 26 januari 2011

Skumbad

Tog mig ett skumbad och det var riktigt skönt nu har jag krupit ner i sängen och se på Halv åtta hos mig och börjar bli en aning trött, ska försöka komma i säng tidigt i kväll för i morgon blir det en jobbig dag.

Ska upp och med bussen till Karlstad klockan 08 är framme 09.30 och klockan 10 ska jag på terapi som är klar ca kl 11 och då hämtar Ulla mig och vi ska åka och simma och sen klockan 15 ska jag på möte för att sedan klockan 16.30 ta bussen tillbaka till Hagfors igen och är hemma ca 18.30.
Baby får vara kvar i Hagfors under tider så jag slipper dra henne fram och tillbaka, tror hon uppskattar att slippa 4 timmas bussresa.

 

Fullt upp med andra ord!

3 kommentarer:

  1. Haha..brukar oxå paassa på att ta mig ettbad när jag hälsar på minmamma o pappa :)

    SvaraRadera
  2. jag va i karlstad igår :)

    SvaraRadera