måndag 17 januari 2011

Sömntuta

Ojdå somna visst där en sväng men riktigt skönt var det.
Nu ligger jag i sängen har precis beställt en personligalmanacka och nu slappar jag bara innan jag ska ge mig i väg och träna om ca två timmar.
Har så jävla ont i magen, hatar fan min mage kan den aldrig ge sig?

Baby sitter på diskbänken och tittar på mig och ser allmänt söt ut:)
Men hoppa hon upp på garderoben i stället, hon gillar att ligga högt och ha koll på hela rummet:)

Förresten förut ringde de från samspelet och gav mig en tid den 27/1 kl 15 för de ska hjälpa mig att försöka hitta en daglig aktivitet och förhoppningsvis en praktikplats, skönt att det äntligen kommer i gång har stått i kö i snart 3 månader nu så det är kul att det äntligen händer saker.

Ne nu ska ta mig en smörgås eller något innan jag ska i väg och träna:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar