lördag 1 januari 2011

Svar på era frågor

Här kommer svar på några frågor fler svar kommer eftersom frågorna kommer:)
 
 
Micka
Hur kom de sig att du börja fota speedway? :)
Svar: Hade ett stort fotointresse och ett stort speedwayintresse så tog med kameran och fota från läktaren och sen så fråga jag valsarna om de ville ha mina bilder och de ville dem så fick publicera dem på deras hemsida och sedan även på affischer och liknande.
Första året hade jag inge presskort men fota i depån ialf för eftersom jag är “känd” på Tallhult och de flesta inom speedwayen vet vem jag är sedan barnsben så släppte de in mig ialf bara jag inte var i vägen.
2010 fick jag depåpass men fota bara i depån och från läktaren först men sen var jag till Vetlanda på en match och då tyckte Anette att jag skulle göra debut på banan och fixa presskort men våga inte vara ute på banan själv så fick vara med fotograf Anette Andersson och var som en svans efter henne;)
Sen när valsarna såg att jag fick vara ute på banan i Vetlanda så sa dem att jag fick de även i Hagfors och ju mer jag utvecklades ju mer “uppdrag” fick jag så i sluten av säsongen fota jag även åt aktuellspeedway som jag även kommer göra nästa år och då kommer jag även fota åt speedwaybladet och Ludvig Lindgren med:)


--------------------

Anonym
Vem/vilka är din/dina bästa vän/vänner? Vem umgås du mest med? Har du gjort nån abort? Skulle du vilja ha barn? i så fall när? Har du några tankar på barn namn? Hur många syskon har du? Hur gamla är dom? Vad gör du om dagarna nu? Bor du i en lägenhet i Karlstad? Skulle du kunna tänka dig att lägga in bilder på din lägenhet?

Svar:
Min bästa vän är Henrik/Lizz och bästa vuxenvännen är Anette.

Jag umgås med med Lizz och Ulla.

Nej har aldrig gjort abort.

Ja jag vill ha barn men inte nu, måste hitta nån jag vill dela mitt liv och skaffa barn med först.
Barnnamn idéer finns men de tänker jag hålla för mig själv så ingen annan snor de;)

Har inga syskon.

Gör inte så mycket om dagarna just nu.

Ja jag och baby bor i en lägenhet i centrala Karlstad,,

Ja kan kan tänka mig att ta bilder på min lägenhet och de finns några från den ute på bloggen redan.
--------------------
Mary
Hur firade du nyår?
Svar: jag fira nyår med mina föräldrar, moster+man, kusiner+sambos+barn, mormor och morfar:)
---------------------
carolin
förlåt om du tar illa upp vid sånna här frågor men vad innebär aspergers? kram :)
Svar: Vad AS innebär kan du läsa här
---------------------
Karina T
Hur är det att leva med din sjukdom? Är den botlig?
svar: Hatar sådana här kommentarer de bevisar hur lite folk vet om Asperger egentligen.
Asperger är ingen sjukdom det är ett funktionshinder.
Och nej det är inte botligt men man kan lära sig leva med det och man dör inte av de.
Man kan säga att Asperger är ett annat sätt att tänka och fungera.

----------------------

hanna hur länge har du bloggat? :)
Svar: 3 år men 1 år på denna blogg

-----------------------

Anonym:hur många pojkvänner har du haft?
vilket är det längsta förhållande du haft?
vilka personlighetsdrag uppskattar du hos en kille?
vad är den galnaste grej du gjort?
kan du sjunga?
är du kreativ?
nämn 5 favoritband/artister?
osv :)
svar: Hum haft många killar genom åren både seriösa och oseriösa men nu när jag blivit lite äldre och mognare så inser jag att jag nog bara vart kär på riktigt 2 gånger men har haft så många förhållanden så jag tappat räkningen.
Det längsta förhållanden jag haft varande i 1 år.
Öhm han ska vara snäll, omtänksam, förstående, stabil och ha båda fötterna på jorden.
Oj de galnaste jag gjort hum ja du de tänker jag inte skriva här men kan berätta för dej på msn för jag vet ju vem du är “anonym”;)

Jag kan verkligen inte sjunga haha
Jag är nog väldigt kreativ säger pappa som jag fråga:P
Favorit band är backyard  babies, Dregen, Mimikry, Death stars osv..:)

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar