Veckans planer

image

I morgon kommer mamma och pappa för vi ska på möte på LSS för ska göras en individuell plan för mig,egentligen ska de ha blivit en gjord i 6 år nu men, men ni vet ju hur allt sådant där är.
Sen följer jag och Baby med dem hem till Hagfors och stannar där till Onsdag eller Baby stannar nog där längre men jag åker hem till Karlstad en sväng på onsdag kväll för på Torsdag kl 10 ska jag vara på terapi och sen kl 15 ska jag till samspelet på möte för de ska antagligen hjälpa mig med att hitta en aktivitet jag kan göra om dagarna.
Sen åker jag nog tillbaka till Hagfors och stannar där under helgen så därför får baby vara kvar så jag slipper dra henne fram och tillbaka:)

Posted in , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

© domkallarmighannes.com. Drivs av Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.