tisdag 11 januari 2011

Viktväktarna.se

Jag börja dagen med att logga in på viktväktarna.se och anmälde mig i 3 månader för nu ska de 10 sista kilorna bort och jag hade fått en rabattcheck på posten eftersom jag vart medlem förut så fick 200 kr rabatt.
Så nu kör vi, nu är inte detta bara en aspergerblogg nu är det en viktblogg med;)

Ellinor tyckte att de vore spännande om jag skrev en mat dagbok här på bloggen ska försöka komma i håg att göra de varje kväll:)

 

I dag står simma med Ulla på schemat men jag är grymt sugen att dra till Dalarna och Avesta på isracing men vet inte hur tusan jag ska ta mig till, och bara för det är mamma,moster och  Kerstin i Dalarna i dag dock inte på is racing men ändå:P

 

Baby är fortfarande dålig i magen och hade bajsat på golvet igen men den här gången började jag skratta när jag såg de för hon hade hittat en toapappersrulle och rullat ut massa papper över de, hon är allt för söt :)


Haha skicka sms till pappa att han ska med mig till Dalarna i dag och de dröjde 2 min så ringde han,och han verka en aning sugen han med:)
Ne de får nog bli en annan gång:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar