måndag 17 januari 2011

Vilostund

prod_classic_39203242Nu är jag hemma igen vi var och fixa ett pass åt Ulla som ska till Egypten sen kolla vi på hundkläder åt baby för hon fryser när vi väntar på bussen för att hon inte är van att vara ute.
Och sist men inte minst blev det en sallad till lunch.
Nu är jag trött och sliten och har krupit ner i sängen har ont i magen, fryser och känner mig allmänt febrig.
Det får bli en lugn dag tills jag ska och träna sen i kväll.
Funderar på om det är en urinvägsinfektion igång trots allt för det “tycker” på urinblåsan, tänk er typ som när ni är kissnödiga och någon tycker på urinblåsan, så känns det typ hela tiden så det får bli att pimpla tranbärs juice igen och hålla tummarna på att det släpper så jag slipper kontakta vårdcentralen för är inte så sugen på en kur antibiotika till.
Ne nu får det bli sängmys och film och vila en stund:)

1 kommentar:

  1. Men då får man ju ha uppsikt, det är en värld vi alla delar..

    SvaraRadera