torsdag 24 mars 2011

dagens blogg!

Dagens blogg är:

Skärmklipp
Klicka på bilden för att komma till henne:)

Vill du bli morgondagens “dagens blogg”?


dagens blogg_thumb[2]_thumb[3][6]_thumb[2]

7 kommentarer:

 1. När fick du reda på att du hade Asperger ?

  SvaraRadera
 2. SV: vilken tur du hade jag fick svar från utredningen att jag hade det för typ en vecka sen. Men vi hade ju en tanke att det var det så vi blev inte förvånade när vi fick höra att jag hade det.

  SvaraRadera
 3. SV: Ja men så var det för mig med. Men mamma och pappa märkte inte något förrän det blev stora problem för mig med några saker i skolan på högstadiet och när jag fick damp som in i helvete på en lärare. Hon märkte att något var fel en månad innan jag gick ur 9:an X_X Men man ser typ inte alls på mig att jag har det.

  SvaraRadera
 4. Vad roligt, tack.=) Är gärna med igen.

  SvaraRadera