tisdag 22 mars 2011

disk olycka

Jag var duktig och börja dagen med att ta det stora berget med disk och jag visste att de låg knivar i diskvattnet ändå lyckades jag köra ner handen i vattnet och skära mig i fingret så det sprut blod, det var världens mina sår men blödde som fan men nu har doktor Baby plåstrat om mig och det är bra igen;)

Nu har jag tryckt i mig liten frukost och ska vandra i väg till Futuro på omvärldskunskap.

namn bloggen

4 kommentarer:

 1. Vinnaren av dagens blogg finns uppe! Kika in om det blev du eller anmäl dig till den nya omgången här:
  http://vadfanskajagheta.se/2011/march/tisdag-dagens-blogg-4.html#comment

  SvaraRadera
 2. sv; hann tyvär inte ställa några frågor men fin blogg :D

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får en bra dag då. Vem vet du kanske hamnar i Göteborg då?

  SvaraRadera
 4. SV: superkul att du är med i dagens blogg :D <3

  SvaraRadera