onsdag 16 mars 2011

Följer ni mig med bloglovin?

Ni behöver inte bry er om detta inlägg mer!
För maila bloglovin så de har tagit bort “dubletten” å flyttat de som var “fel” till rätt ställe nu!:)

 

Ni som följer mig med bloglovin kolla vilken länk ni följer mig med och byt till denna http://www.bloglovin.com/sv/blog/1562916/jag-r-inte-dum-i-huvudet-jag-har-aspe om det inte är den ni redan följer för har ju kommit upp en till eftersom jag bytt namn på bloggen och roligare om alla är på samma så jag synas på topplistor och så och få mer läsare och sprida min viktiga information om hur det är att leva med ett dolt funktionshinder!

 

Obs! det är antagligen ni som lagt till mig senaste dagarna/veckan som hamnat på fel, så ni kan kolla extra:)

 

Tack på för hand!
Ni är bäst!

3 kommentarer:

  1. Jag tror det är den jag följer dig på :P

    SvaraRadera
  2. sv: vad skönt att höra! :D jo min har varit bra :)) några planer för i helgen? :D

    SvaraRadera