tisdag 1 mars 2011

Föreläsningen om adhd!

Nu är jag hemma igen från föreläsningen om ADHD, den var mycket bra och intressant men kände att jag inte orka konsertera mig till 100% efter som jag är så himla trött av alla smärtstillande.

Nu har jag inte direkt nått att göra förrän kl 15.45 då jag ska på terapi, ska be om att få gå till 16.20 så jag hinner med bussen till Hagfors så jag får åka den snabba bussen och får sitta 20 min mindre på skakbussen med min arm och jag tror de kommer gå bra.
Och på vägen till psykologen måste jag gå till busstationen och köpa ett nytt busskort med för det är ju ny månad helt plötsligt.
Ska bli skönt att komma hem till älskade Baby igen <3
Och jag stannar i Hagfors ända tills på måndag för då ska mamma och pappa till Karlstad för vi ska på ett möte på LSS.
Ska bli skönt att få vila upp sig lite och få lite hjälp nu när jag är handikappad, för jag känner mig verkligen grymt handikappad just nu.

Var på apoteket för en stund sedan och skulle hämta min APO dos och när jag skulle visa leg så fick jag inte upp de ur plånboken med en hand så fick säga “Jag har leg men du får plocka upp de i plånboken själv för jag har bara en hand nu och kan inte få upp de” men kassörskan sa att det var lugnt och att hon kände igen mig så hon behövde inte se leget, i bland är det bra att vara kändis;)

3 kommentarer:

  1. aha, ojdå, krya på dej!

    SvaraRadera
  2. Du verkar vara en väldigt stark tjej!

    SvaraRadera
  3. var det via skola eller finns det tillgång för "vanliga" prsoner att gå på såna föreläsningar? min son har nämligen ADHD

    SvaraRadera