onsdag 23 mars 2011

God morgon!

Fan vilken natt!
Vakna vid 03 av att hela magen krampar igen men efter ungefär en timma orka jag somna om och jag är piggare än förväntat nu, ligger bara i soffan och slappar och kollar på vakna med the voice och 45 min ska jag ta bussen bort till skaparverkstan.

När jag gick förbi spegeln i bara underkläder för en stund sedan så hajja jag till och stanna upp och tänkte för mig själv “shit de det är inte min kropp så där vältränad är inte jag” ja nu börjar det verkligen hända saker jag skulle vilja mäta mig nu men hittar inte måttbandet så det får med ske i skaparverkstan sen.

Ne dags att göra sig klar.
Ha en bra dag!

1 kommentar:

  1. Hej,
    Var med och tävla om en länkning i dagens film eller dagens låt :)
    Det är bara att tipsa om en film eller låt i respektive inlägg :)
    Är du med i båda så har du större chans att vinna :)

    SvaraRadera