lördag 5 mars 2011

Godnatt

Melodifestivalen suger fan och de gick inge bra för Dregens fru nr 2 häller:P
Men jag måste se på de nästa gång för då ska vi hejja på Nicke Borg så han vinner hela skiten.

Nej nu ska jag dricka upp min cider krypa ner under täcket och försöka nanna kudden men har alltid svårt att somna när Andreas är ute på krogen för jag inbillar mig att han ska vara otrogen fast han säger att han aldrig skulle vara det. Men har en ex pojkvän som var det just på fyllan därför nojjar jag extra mycket.

Men, men jag får väll försöka skärpa mig han måste ju få ha kul själv med någon gång utan att jag ska vara med och vaka som en hönsmamma fast det är svårt att låta bli att skicka 70 sms å fråga vad han gör men har bara skickat tre fast jag inte fått svar jag är lite stolt över mig själv faktisk;)

Ne försöka sova var det, önska mig lycka till för de lär jag behöva!

Godnatt!

1 kommentar:

  1. aha okej, låter riktigt jobbigt alltså ;/
    har du haft en bra helg annars? :)

    SvaraRadera