onsdag 16 mars 2011

Helgens planer

Ligger i soffan och ser på SOS International och väntar på att Efterlyst ska börja sen blir det sängen och Big brother som vanligt men i morgon har jag sovmorgon och har ingen planerat förrän kl13 då jag ska på Friskis och svettis och efter det drar jag hem och packar ihop sakerna och hämtar Baby så tar vi bussen hem till mamma och pappa i Hagfors där vi ska spendera helgen.

Har inga direkta planer för helgen blir nog rätt lugnt det enda jag har planerat är att jag ska träna skytte i nya skjuthallen på Fredag när pappa kommit hem från jobbet.

Ska bli skönt att komma hem till mamma och pappa en sväng och bara få ta det lugnt tror Baby med ser fram emot det och få springa ute på inglasade altanen:)

2 kommentarer:

  1. Tack för kommentaren inne hos mig.

    Hihi, härligt det låter när jag läser om vårt "hemlandskap",, Hagfôrs som min älskade man är ifrån o allt.

    Ha dä gôtt.. // Annelie

    SvaraRadera
  2. Ja, eller Hagfors & Hagfors,, han är egentligen uppväxt i Sunnemo, men gick ju i skolan i Hagfors. Å han bodde där när vi träffads.

    SvaraRadera